Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Neva" by Pia Vilarrubias * eBook PDF Kindle ePub Free

Neva

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Neva
  • Author : Pia Vilarrubias
  • Release Date : January 28, 2018
  • Genre: Family,Books,Kids,Learning to Read,
  • Pages : * pages
  • Size : 10733 KB

Description

脡s l’hivern, fa fred. Tot d’una comen莽a a nevar! Neva, neva! criden contents els Tinatons. L’Edil no ha vist mai la neu i a la nit somnia que vola pel cel amb la Tina, recollint neu de les teulades per regalar-la als seus amics de l’altre cant贸 del mar.

La col·lecci贸 ELS TINATONS

Aquests contes en format ebook s’adrecen als petits lectors de 5 i 6 anys que donen el primer pas al m贸n de la lectura. Cada il·lustraci贸 s’acompanya d’un text molt breu en lletra d’impremta.

A la col·lecci贸 “Els Tintatons” hi trobareu un grup de nens i nenes que al mateix temps que conviuen i juguen, tamb茅 imaginen, viatgen, i descobreixen el m贸n que els envolta. L’univers dels personatges s’amplia respecte a la col·lecci贸 anterior (“Nil i els seus ninots”) amb hist貌ries que ballen entre la realitat i la fantasia i exploren el valor de l’amistat, la curiositat pels fen貌mens naturals, l’empatia amb els animals, l’emoci贸 de compartir un descobriment… aventures plenes d’emocions, valors i actituds solid脿ries.

Pia Vilarrubias s’inicia en la il·lustraci贸 a principis de 1970 amb ocasi贸 d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formaci贸 a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “脡cole Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedag貌giques m茅s innovadores del moment. El pensament de Jean Piaget li aportar脿 una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educaci贸 i l’ofici de mestra.

脡s llavors que uneix la seva doble vocaci贸 de dibuixant i pedagoga en la creaci贸 d’una col·lecci贸 de curtes hist貌ries dibuixades, que, a manera de met脿fores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pr貌pies del m贸n infantil.

50 hist貌ries publicades fins ara.


Ebook Download "Neva" PDF ePub Kindle